Cementdekvloeren 
 

Bedrijfsprofiel

TYBRI Total Projects heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het aanbrengen en verwerken van verschillende vloerafwerkingen. Een onderneming die garant staat voor het leveren van hoge kwaliteit en duurzaamheid op het gebied van vloerafwerking voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Uw project is onze uitdaging! Met ondersteuning van erkende leveranciers en professionele vakmensen zijn wij uitstekend in staat uw project naar tevredenheid te realiseren. 

TYBRI Total Projects is uw partner waar duurzaamheid geen onderscheidende factor is maar een basisvoorwaarde. Om uw vragen snel en correct te kunnen beantwoorden zijn wij via WhatsApp (06-51284445) te bereiken en staan wij u graag te woord.Redenen om te kiezen voor Tybri Total Projects:

- 25 jaar ervaring

- Afspraak is afspraak

- Projectbegeleiding en advies

- Snelle leveringen & persoonlijke service

- Oog voor detail

- Wij leveren zelf het materiaal en voeren afval zelf af


Onze werkwijze:

- Kennismakingsgesprek

- Offerte

- Projectbegeleiding voor levering product

- Leveren wand of vloerafwerking

- Service & Onderhoud


Bent u geïnteresseerd in vloerafwerking van Tybri Total Projects, vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te maken voor een projectbezoek. Wij geloven in persoonlijke aandacht, vandaar dat wij werken op afspraak. Afspraken zijn ook mogelijk buiten kantooruren, wij adviseren u met plezier.