Cementdekvloeren 
 

Tybri Floor Systems


Egaliseren:

Egaliseren is het repareren van een beschadigde cementdekvloer of betonvloer. Egaline is een hoogwaardige cementgebonden mortel die in laagdiktes van 3mm tot 70mm kunnen worden aangebracht. Egaline heeft een zeer hoge vlakheid en slijtvastheid. De korte verwerk- en droogtijd zorgen ervoor dat de vloer weer snel in gebruik kan worden genomen of gereed is voor eindafwerking.

Cementdekvloer:

Een cementdekvloer is de basis voor elk gewenste vloerafwerking. Een voordeel van gebruik van een cementdekvloer is dat leidingen hiermee uitstekend kunnen worden weggewerkt, de aanwezige niveauverschillen overbruggen en/of een voldoende vlakke ondergrond. Wij kunnen deze leveren i.c.m. met een een door u gewenste eindafwerking. 


Woonbeton:

Woonbeton is een hoogwaardig cementproduct welke tijdens de realisatie gemend wordt met een speciale hars waardoor het product sterk en enigszins flexibel wordt, hierdoor is de betonlaag vrijwel niet meer scheurgevoelig. Woonbeton is circa 3 mm dik en kan worden aangebracht op verschillende ondergronden zoals een cementdekvloer of gietdekvloer.


Coatingvloer:

Een coatingvloer heeft hetzelfde onderhoudsgemak, strakke naadloze look als een gietvloer. Het grote verschil tussen een gietvloer en coatingvloer is de dikte: een coatingvloer is meestal niet dikker dan 1 mm. Sfeerbepalend voor deze unieke look is dat de structuur van de ondergrond zichtbaar blijft. Leverbaar in iedere gewenste RAL kleur en kleurencombinaties. 

Gietvloer:

Gietvloeren zijn vloeistofdicht, naadloos en kunnen aangebracht worden zonder voegen. Een gietvloer kan in iedere gewenste RAL kleur en kleurencombinaties worden samengesteld. Gietvloeren hebben een dikte van ca.3 mm.